DOSTLUĞA KARDEŞLİĞE ÖZLEM

Hatice ARLI

Hayırlı akşamlar hocam. Bir solukta okudum kitabınızı..

Bazen içli bazen çok sevinç dolu oldum. İtiraf etmeliyim ki çoğu zaman kıskandım.. Bende Babacan sıcaklığı olan Necdet Hocam olsun isterdim, her daim bana anlayışla yaklaşacak Oğuz abim olsun isterdim, bana vatan sevgisini en kudretli duygularla yaşatabilecek hissettirebilecek yiğit Yavuz abim olsun isterdim. 

Her sıkıştığımda veya sohbet etmek istediğimde kapısını çalıp çay eşliğinde dertleşebileceğim İsmet ustam olsun isterdim ve sayamayacağım çok daha fazla aile sıcaklığı gösteren insanlarla tanışmak , yaşamak isterdim.

Özellikle günümüzde Ocak anlayışını yitirdiğimiz kardeş kavramını unuttuğumuz bugünlere kıyasla o dimdik nolursa olsun arkamda olan Ocak kardeşlerim olsun isterdim.

Çok farklı duygular içerisine girdim. Okurken çok keyif aldım kardeşliği, dostluğu, vatan sevgisini anlatan çok güzel bir kitap idi. Bu kitabın yazarı yani sizden de ayrıca imza almış olmam ayrıca gurur veriyor bana. Bunun için Buğra’ya da zaten sürekli teşekkür ediyorum şu kötü zamanlarımızı vatanca milletçe atlatalım yüz yüze sohbetinizi dinlemeyi çok isterim.

 

You have no rights to post comments

Köşe Yazarları


Annemin Ardından...
Cuma, 25 Ağustos 2023
...
TÜRK BAYRAMI: NEVRUZ
Salı, 29 Mart 2022
...

An itibariyle ziyaretci sayısı:

128 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi