Derneğimizin üyesi değerli arkadaşımız Hasan Akkaya yakalandığı amansız hastalık akciğer sebebi ile bir aya yakın süre yoğun bakımda kaldıktan sonra bu gün rahmeti rahmana kavuşmuştur.

Derneğimizin üyesi değerli arkadaşımız Hasan Akkaya yakalandığı amansız hastalık akciğer kanseri sebebi ile bir aya yakın yoğun bakımda kaldıktan sonra bu gün rahmeti rahmana kavuşmuştur. Cenazesi bugün (201.08.2021) Cuma namazına müteakip Gökbez Mahallesi mezarlığında toprağa verilecektir.

Deveci ailesine tüm üyelerimize, dost ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Allah rahmet eylesin.

Biyografi

Hasan AKKAYA

Adana Pozantı ilçesinde 10 Ağustos 1952 yılında doğdu. İlk ve Ortaokulu Pozantı'da Sanat Enstitüsünü ise Adana da okudu. Askerlikten sonra evlendi. 2 Erken bir kız çocuğu var.

Adana'da okurken Adana Türkçüler Derneğine gidip gelmeye başladı. Milliyeçi fikirlerini olgunlaştırdığı bu kurumdan sonra yeni kurulan Genç Ülkücüler teşkilatında yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

Halen Pozantı İlçesinde sahibi oldukları Akkaya Petrol ve İşletmesinde faal olarak çalışmakta idi.