Necati Özkaya

 

İç ve Dış Siyasette Tarihinin En Bunalımlı Günlerini yaşayan Türkiye'nin siyaset meydanına bir Güneş gibi doğan ve milyonlara yeni bir umut, yeni bir nefes getiren İYİ PARTİ ve SAYIN MERAL AKŞENER ve Ekibi, Atadıkları İl Başkanları ile bir hayal kırıklığına sebep olmalarına rağmen, nasıl olsa Olağan Kongreler ile bu durum düzelir diye sessiz kalan, iktidar ve MHP Mağdurları, Genel Merkez Onaylı, Tek Listeli seçimler ile bir kez daha hayal kırıklığına uğramıştır.

 

Demokrasi şöleni halinde geçmesi gereken program ve projeler ile biz daha başarılı oluruz diyerek, ülkenin karanlık tablosunu aydınlatacak beklentileri bir kez daha sükûtu hayale uğradı.

 

Şehitlerimizin kanı ve canı pahasına Afrin'de verilen şanlı mücadele devam ederken, bütün siyasi partiler, kendi koltuklarını korumak için İttifak hesapları yapmaktadır. Hâlbuki Ateşin düştüğü her Ocak yangın yerine dönmüş, ahlar ve dualar arşa yükselirken, gözyaşları acı acı sel olup akmaktadır.

 

Milletimiz kirli siyasetten bıkmış, her gün televizyonlarda yapılan mahalle ağzı sözlerden gına getirmiş ve at pazarlığı yapan siyasi bezirgânlardan usanmıştır.

 

İYİ PARTİ ve AKŞENER, bu üslubu kullanmayıp siyasete yeni bir ses getirmek, yeni bir soluk olup ülkeyi yeniden kuruluş ayarlarına getirmek gerekir diyerek, gönüllere su serpmişti.

 

Fakat son günlerde Akşener de aynı ağız ile cevaplar vermeye başladı. Millet olarak bu çatışmalar her ne kadar yiğitlik olarak görülse de hiç kimseye bir şey kazandırmadığı da malumumuz.

 

Bir TÜRK MİLLİYETÇİSİ VE ÜLKÜCÜ olarak, demokrasinin geçerli olmadığı bu siyaset arenasında, ben ve benim gibi düşünen Ülküdaşların yeri olmadığı kanaatindeyim.

 

Bundan sonra kalan ömrümde de, Türk Milletinin ve Ülkücü Hareketin hizmetinde olarak, çalışmalara devam edeceğim.

Neden beklemiyor ve siyasete devam etmediğimi soranlara ise cevabım:

50 yıllık beklentileri geride bıraktığımız bu alanda, artık beklemeye takatim kalmadı. Yoruldum.

 

Sevgili Okuyucu,

 

İnşallah Türkiye Cumhuriyeti'nin Kuruluş iradesinin yeniden iktidar olması için, bu uğurda çalışan kişi ve kuruluşlara gücüm ölçüsünde destek vereceğimi herkesin bilmesini isterim.

Allah, Türk Milletinin yardımcısı olsun.

 

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

You have no rights to post comments

Köşe Yazarları


Annemin Ardından...
Cuma, 25 Ağustos 2023
...
TÜRK BAYRAMI: NEVRUZ
Salı, 29 Mart 2022
...

An itibariyle ziyaretci sayısı:

53 ziyaretçi ve 0 üye çevrimiçi