Güncel

Çukurova Oğuz Boyları Derneği Faaliyetlerini Ertelemiyor.

ÇUKUROVA OĞUZ BOYLARI DERNEĞİ FAALİYETLERİNİ ERTELEMİYOR.

Konferanslarını sosyal medya üzerinden üyeleri ile paylaşıyor.

Dernek Başkanı Oğuz Özkaya, “Çukurova Oğuz  Boyları 2019/2020 faaliyet dönemini oldukça yoğun etkinliklerle geçirmeyi planlamıştık. Ancak korona virüs belasından Derneğimizi kapatıp faaliyetlerimizi askıya alarak evlerimize kapandık.

Hem üyelerimizi rahatlamak, irtibatımızı kesmemek hem de planladığımız etkinlileri tamamlamak için sosyal medyayı kullanmaya başladık. Canlı ve paket yayınlarla devam edecek olan faaliyetlerimiz ise Her Pazartesi 20:30’da Tarihçi, Yazar Av. Halil Altıparmak’ın sunduğu Atatürk’ün eşsiz eseri NUTUK’u orijinalinden okumak, Her Çarşamba  20:30’da İlahiyatçı, Eğitimci Halil Akyürek’in sunduğu KURAN’ı Türkçesinden okuyup, anlamak ve Her Cuma 20:30’da Eğitimci, Yazar Mehmet Hayati Özkaya’nın sunacağı “Bak Postacı Geliyor” sohbetleri ile korona virüsünün açtığı sosyal olumsuzluğu bertaraf etmek gayretinde olacağız”  dedi.

Bu Pazartesi Saat: 20:30'da Yayınlanacak Tarihçi, Yazar Av. Halil Altıparmak’ın sunduğu Atatürk’ün eşsiz eseri NUTUK’u orijinalinden okumak yayını için https://www.facebook.com/coguzder/    adresine sizi de  bekliyoruz

İSMET ATLI AĞABEY
Salı, 13 Nisan 2021